Gå til meny

  • 15.00 Harmonica
  • 15.50 Valkyrien Allstars
  • 16.40 Now We’ve Got Members
  • 17.40 DJ Soulshock
  • 18.30 Kohinoor
  • 19.20 Samvirkelaget

NB!
Det tas forbehold om endringer i programmet.
Følg med på beskjeder fra scenen.

HARMONICAYOUR NEW FAVORITE BAND

Harmonica

Harmonica er et fyrverkeri av et band bestående av tre jenter og to gutter som spiller danserock og skranglete indiepop. De har rykte på seg for å levere et forrykende liveshow med visuelle effekter, drivende dansetrinn, lekenhet og en veldig energi.

«Harmonica tar avstand fra intoleranse og rasisme, og er stolte over å støtte SOS Rasismes 17. mai arrangement.»


DJ Soulshock (Yannick de Brito)

DJ Soulshock

Allsidighet, pluss et godt øre for dansevennlig musikk, har på rekordtid gjort DJ SoulShock til en av Norges mest ettertraktede DJ�??s. Hans egne remixer og blends er som et friskt pust på en ellers veldig forutsigbar Oslo-klubbscene, og ved å blande Hip Hop og R&B med alt fra rock til «tropical music» og World Music, kan du aldri vite hva som kommer ut av mixeren hans. (Knut OS, Nattguiden)

«Jeg vil spille på 17. mai for alle fordi jeg syns det er et bra tiltak å ha spesielt på nasjonaldagen. Dessuten er jeg ikke norsk og føler at jeg har plikten og ansvaret til å støtte opp om slike arrangementer.»
- DJ Soulshock


Valkyrien Allstars

Valkyrien Allstars
  • Tuva Syvertsen – vokal, fele
  • Ola Hilmen – fele
  • Erik Sollid – fele

Valkyrien Allstars er en hardingfeletrio litt utenom det vanlige. Med den norske tradisjonsmusikken som utgangspunkt har Valkyrien Allstars utvikletvn helt ny sound. Sjelfull og sterk vokal akkompagnert av feleriff og kollektiv improvisasjon har blitt VA sitt varemerke. Det kommer ny plate og omfattende Norgesturné til høsten.


Kohinoor

Kohinoor

Kohinoor byr på Hip-Hop, soul og R&B med hardtslående tekster om undertrykkelse og urettferdighet. Aktuell med ny plate «Kohi de Browny».

«Hvordan kan vi slutte å snakke om apartheid når avgjørelser om klodens fremtid styres av en hvit minoritet?»
- Kohinoor


Now We’ve Got Members nyter å spille konserter.

Now We Got Members

De gjør alltid alt de kan for å få menneskene som hører på til smile, le, danse og gråte. Musikken de spiller er en salig blanding av araberfunk, balkanrock, frikedisco og prog og som de sier: «Ta av deg skoene, kjenn moder jord under dine bare føtter, se din elskede inn i øynene og kast dere inn i en hemningsløs dans.»

«Se din nestes pulsslag med lukkede øyne…»
- Now We�??ve Got Members


Gatas + Hopalong = Samvirkelaget

Samvirkelaget

Du har kanskje hørt ryktene om at Gatas Parlament har startet et nytt band sammen med Hopalong Knut. Det stemmer og det nye bandet heter Samvirkelaget og de spiller på 17. mai for alle.

«Samvirkelaget er et band med røttene dypt plantet i to vidt forskjellige tradisjoner: rotnorsk arbeiderbevegelse og jamaikansk musikkarv. På en måte kan man si at vårt prosjekt er en sammensmelting av noe veldig norsk og noe veldig unorsk. Og vi tror det er nettopp det som gjør det bra: De beste ideene, den beste musikken, den beste maten og det beste i mennesket oppstår ofte når et virvar av tradisjoner, kulturer og mennesker smelter sammen. Derfor er 17. mai for alle også det beste ved vår nasjonaldag: En fest som blander sammen vår uavhengighet som nasjon og våre tradisjoner som folkeslag, og rører det til med det fellesskapet vi deler med folk fra alle verdens kriker og kroker som nå sammen med oss befolker forblåste bakkar og berg landet omkring. Vi gleder oss til å spille på Oslos beste fest.»
- Samvirkelaget


Bergen
Trondheim
Tips oss:
Hva slags arrangement:

Dato og klokkeslett:

Hvor:

Arrangør(er):

Nettside:

Ditt navn:

Din e-post:

Andre opplysninger:

La dette feltet stå tomt:

17. mai for alle – SOS Rasisme
Pilestredet 29A
0130 Oslo
Tlf: 400 90 162
E-post: 17maiforalle @ sos-rasisme.no