Gå til meny

Programmet for 17. mai for alle 2009 i Kubaparken er klart.

Program

  • DJ Andreas Harding
  • Focolift
  • Joddski / The StudioLive Band
  • Kultiration (SE)
  • Pony the Pirate
  • Promoe (SE)

(Vi tar forbehold om endringer.)

DJ Andreas Harding

Andreas Harding er en 26 år gammel DJ og produsent fra Lørenskog utenfor Oslo. Han har spilt plater i over ti år, og de siste syv årene har han spilt på store og små arrangementer rundt om i landet. Hans musikalske bakgrunn er forankret i en sterk forkjærlighet for hip hop, men han spiller også house, reggae og annen god musikk som fenger humøret. I år åpner han arrangementet, og lover at ingen skal ha grunn til å sitte stille! Andreas er også langvarig medlem i SOS Rasisme, og trofast deltager på 17. mai for alle.

Focolift

Funkrockkollektivet Focolift fra Oslo har i over ti år gjort seg bemerket på Oslos undergrunnsscene og blir kalt «Oslos beste liveband».

«Focolift er stolte over å endelig kunne representere allsidighet og mangfold under årets fest i Cuba-parken. Vi har gleden av å ha med oss fantastiske Geko Fattal på lutt og sang og håper vårt bidrag til nasjonaldagen gir mersmak og er kilde til dans og glede!»

www.focolift.no

Joddski & The StudioLive Band

To år etter Tungtvann er rapperen Jørg-1 tilbake som Joddski. Siden Tungtvann la opp i 2007 har Joddski jobbet med solomateriale og reist Europa rundt med reggae-soundsystemet Raggabalder.

Til Kubaparken kommer han med bandet The StudioLive Band. Det blir beats fra øverste hylle ledsaget av Norges beste reggaeband.

The StudioLive Band vil også gjøre et eget sett i Kubaparken.

myspace.com/joddski

Kultiration (SE)

«Bortom vår skenbara separation finns bara En Jord, Ett Folk och En Kärlek.»

«Beyond our illusory separation there is only One Earth, One People and One Love.»

Fra Gøteborg kommer det svenske bandet Kultiration. Bandet har gitt ut tre album og har hele veien jobbet for å utforske nye inspirasjoner. De kombinerer nåtidens musikk med folkemusikk, jazz og backbeat reggae og har skapt et lydbilde som ikke ligner på mye annet.

Kultiration turnerer i 2009 over hele Europa og blir betegnet som et av Skandinavias mest spennende band!

www.kultiration.com

Pony the Pirate

Pony the Pirate ble i 2008 kåret til «Årets urørt». Siden den gang har bandet vokst og de er nå klare for blant annet for Quart-, Øya- og Slottsfjellfestivalen. Musikken tar veien fra shoegaze til klassisk barokk, fra neopunk til riverdancestepping, og ender opp som en pompøs indieprotest mot sliten rock uten budskap. Tankene drives mot band som Arcade Fire, Queen og Yeasayer.

Jørgen Hegstad, musikkprodusent i NRK P3, kaller Pony the Pirate for Norges nye pophelter og håper at både Norge og verden er klar for dem.

www.ponythepirate.com

Promoe (SE)

Mårten «Promoe» Edh har siden 1992 vært en del av et av Nordens største og mest innflytelsesrike hip-hop band: Looptroop.

For åtte år siden slapp Promoe sin første plate «Goverment music» og han har siden blitt regnet som et av de største navna på den Skandinaviske hip-hop scenen. Flere album har det blitt og til Kubaparken kommer Promoe med fullt band. Bedre kan det ikke bli på 17. mai for alle!

myspace.com/promoe

Bergen
Trondheim
Tips oss:
Hva slags arrangement:

Dato og klokkeslett:

Hvor:

Arrangør(er):

Nettside:

Ditt navn:

Din e-post:

Andre opplysninger:

La dette feltet stå tomt:

17. mai for alle – SOS Rasisme
Pilestredet 29A
0130 Oslo
Tlf: 400 90 162
E-post: 17maiforalle @ sos-rasisme.no