Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 12.05.2010
Megafon   Foto: Nicolaj Roos

Megafon og Rakija er to av bandene som du kan oppleve under 17. mai for alle i Kubaparken. Temasiden for 17. mai for alle.

Utrop

 
Lebara

Megafon   Foto: Nicolaj Roos
Først band ut er nordiske elektrosigøynerne Megafon. Bandet henter sin inspirasjon fra Orienten, Balkan og Norden. De uttrykker seg igjennom heftige beats med plass til vill dans og store følelser. På 17.mai for alle i år har de med seg Andreas Eriksen på perkusjon (Bel Canto, Ym-Stammen mm.)
 
Luison y su Sonora
Megafon etterfølges av salsabandet Luison y su Sonora med Luisón Medina Capote i front. Luisón er født og oppvokst i Pinar Del Rio på Cuba og har nå bodd i Norge i over 15 år. I tillegg til sin musikalske karriere har Luison mottatt en utmerkelse som Cubas beste fotballspiller!
 
Yto Solreiser
Progressive Yto Solreiser fortsetter ferden og inviterer til en sjangeroverskridende konsert. Av P3 er Yto Solreiser beskrevet som noe av det friskeste fra den tyngre delen av norsk musikkundergrunn på årevis."
 
Rakija
Vi er svært glade for i år å kunne presentere balkanbandet Rakija. Bandet Rakija ble startet i Oslo i 2007 av musikere fra Serbia og Norge. De har etablert seg som et svært populært og særegent liveband med masse musikere på scenen!
 
Nils Bech / Bendik Giske
Nils Bech / Bendik Giske har nylig gitt ut albumet Look Back til meget gode anmeldelser: “Umulig å motstå.” – 5/6( Aftenposten). “Velproduserte popmelodier – særegne dybde” – 5/6 (Dagsavisen). Men først og fremst er Nils Bech kjent som en operasyngende performancekunster med som har oppnådd kultstatus for sine konserter.
 
Frank Znort Quartet
Til slutt kommer Frank Znort Quartet. Bandet som har spilt gratis hver søndag i en årrekke er selvsagte gjester på 17.mai for alle i år. ifølge Wikipedia har de i gjennomsnitt 100 000 tilskuere pr. år fordelt på 52 søndager. Med andre, de har gjort mandagen vanskelig for veldige mange!
Bergen
Trondheim
Tips oss:
Hva slags arrangement:

Dato og klokkeslett:

Hvor:

Arrangør(er):

Nettside:

Ditt navn:

Din e-post:

Andre opplysninger:

La dette feltet stå tomt:

17. mai for alle – SOS Rasisme
Pilestredet 29A
0130 Oslo
Tlf: 400 90 162
E-post: 17maiforalle @ sos-rasisme.no