Gå til meny

Mange Lørenskauinger tok oppfordringen fra SOS Rasisme, og skrev sin personlige nyttårshilsen til Ashok. Renate Lehne takker her for alle bidragene.

Tidligere i vinter oppfordret vi i Lørenskog SOS Rasisme folk til å sende inn julekort eller nyttårshilsener til Ashok, barneflyktningen som så tragisk ble sendt tilbake til Sri Lanka i 2006. SOS Rasisme, Ashoks venner og Lørenskog kommune har kjempet hardt og lenge imot det norske rettssystemet for å få lørenskoggutten tilbake til hjemkommunen.

Ashok går nå på internatskole i India, etter at han og besteforeldrene igjen måtte flykte fra Sri Lanka da borgerkrigen eskalerte i 2008.

Det var utrolig mange fine brev som kom inn til oss, som vi nå har videresendt til Ashok. For oss i SOS Rasisme og for Ashok og hans venner er det godt å vite at lokalbefolkningen fortsatt husker og bryr seg om urettferdighetene som rammer barneflyktninger også i velferdsstaten Norge. Det oppstod stor glede og takknemlighet da det hver dag, en god stund, kom brev til Ashok, og med det vil SOS Rasisme takke alle innsenderne av hilsener til Ashok.

Om noen ikke fikk med seg innlegget om brevaksjon, men allikevel ønsker å formidle en hilsen til Ashok kan dette sendes til lorenskog@sos-rasisme.no.

Med antirasistisk hilsen
Renate Lehne, Leder i Lørenskog SOS Rasisme

(C) 2008 SOS Rasisme/ Lørenskog SOS Rasisme

Lørenskog SOS Rasisme      
Postadresse: Sørliveien 37, 1473 Lørenskog      
Besøksadresse: Aktivitetshuset Volt      
Tlf: 91 77 24 80/ 23 35 32 04 Faks: 23 35 32 01      

Lørenskog SOS Rasisme er et lokallag av SOS Rasisme, Norges eneste demokratiske medlemsorganisasjon som bruker alle sine krefter for opplysning, bevisstgjøring og bekjempelse av rasisme og nazisme. Vi har 600 medlemmer i Lørenskog og nærliggende kommuner. SOS Rasisme i Norge har over 47 000 medlemmer og 150 lokallag.