Gå til meny

Norgespatriotene gir seg Vårt Land 24.09.2009

Norgespatriotenes leder Øyvind Heian vil bli psykolog.

Legger ned partiet og beklager Nettavisen 24.09.2009

Norgespatriotene setter likevel ikke partiet bare på «pause». Nå er det helt stopp.

Nazister legger ned SOS Rasisme 17.09.2009

Norgespatriotene sier på sine nettsider og i Tønsbergs Blad at organisasjonen slutter sin virksomhet etter det elendige valget.

Rolig nå Johnsen SOS Rasisme 17.09.2009

SOS Rasisme blir for sitt antinazistiske arbeid i årets skolevalgdebatter angrepet i Glåmdalen 11. september av Hedmark Frps tredjekandidat til stortingsvalget, Tor Andre Johnsen. Her er svaret fra SOS Rasisme som sto på trykk i Glåmdalen 15. september.

Elendig valg for Vigrid og NorgesPatriotene Dagbladet 15.09.2009

Idet stemmene fra 15 av 21 Buskeruds-kommuner er talt opp, har Vigrid, som i sin tid ble grunnlagt av andrekandidat Tore Tvedt, fått skarve 174 stemmer. I 11 av 14 Vestfolds-kommuner har 177 gitt sin stemme til Øyvind Heians NorgesPatriotene. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

Nazistene møtte ryggen - igjen SOS Rasisme 31.08.2009

Mandag morgen var nazistene Norgespatriotene i den første av to debatter på Horten videregående skole, og nok en gang ble de møtt med en elevmasse som viste sin avsky. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

Abid Raja til angrep på SOS Rasisme Dagbladet 28.08.2009

Venstrepolitikeren Abid Raja hevder SOS Rasisme er militante og vil gå svært langt for å forsvare partiets rett til å ytre seg i det offentlige rom.

- Raja bør stige ned av sin høye hest og i stedet se hva ytringsfrihet uten forbehold avstedkommer, uttaler Trond Thorbjørnsen, leder i SOS Rasisme til Dagbladet.

- Påstanden om at vi er militante er rent sprøyt. Vi oppfordrer til ikke-voldelige aksjoner. Det er også det som er mest effektivt hvis man vil stoppe rasismen.

Nazistene møtte ryggen SOS Rasisme 28.08.2009

Nazisten Heian i Norgespatriotene ble møtt av en samlet elevflokk som viste ryggen til han da han skulle spre sin gift fra valgdebatten på Færder vgs i Vestfold. Én elev fant Heians opptreden så provoserende at han kastet en flaske i ansiktet på Heian.

For oss viser dette tydelig at nazister ikke har noe i en skoledebatt i Norge å gjøre – verken i 1945 eller 2009. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

Må garantere betalingsevne i Vigrid-saken Hastad Tidende 29.05.2009

Molde (NTB): Norgespatriotene og leder Øyvind Heian må dokumentere at han kan betale SOS Rasisme dersom han ikke får medhold i injuriesaken han har reist etter at en video om Vigrid ble lagt ut på internett. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

Frykter rettssaken blir kostbar Romsdals Budstikke 29.05.2009

Norgespatriotene og leder Øyvind Heian må dokumentere at han kan betale SOS Rasisme dersom han ikke får medhold i injuriesaken han har reist etter at en video om Vigrid ble lagt ut på internett. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

SOS Rasisme

SOS Rasisme

Hvem er SOS Rasisme?

SOS Rasisme er Norges eneste landsdekkende demokratiske medlemsorganisasjon som bruker alle krefter på kampen mot rasisme.

Hva kan du gjøre?

Det eneste som kan stoppe rasismen og nazismen fullt og helt er vanlige folks engasjement.

Spørsmål om rasisme?

Vi får daglig mange spørsmål fra skoleelever og andre. Her legger vi ut våre svar på de mest spurte.Gaver til SOS Rasisme

Ønsker du å gi en gave til SOS Rasisme? Gaver på over 500 kroner kan gi fradrag på skatten. Les mer.

Gaver fra enkeltpersoner settes inn på konto: 7874 05 34709


Annonse i AntirasisteN?

Ønsker din organisasjon eller bedrift å vise at dere tar standpunkt mot rasisme? Vis ansikt ved å annonsere i SOS Rasismes avis og nå ut til titusenvis av lesere.
Les mer på vår annonseside


Fakkeltilbud

Vi har nå et meget godt tilbud til lokallag som trenger fakler. Tilbudet gjelder også skoler, bedrifter, andre organisasjoner og privatpersoner.


Tips oss om nazisme


Flyktningutvalget

www.sos-rasisme.no/fu

Festning Europa!

  • Ressursside om Festning Europa. Les mer

Rapport om flyktningkvinnenes rettigheter

  • SOS Rasisme har sammen med en rekke andre organisasjoner laget en rapport. Les den her

Anerkjenn Halabja og Anfal


Sjekking av e-post

Denne boksen har blitt flyttet til menyen til venstre, og vil bli slettet herfra etter hvert.

01.01.2001

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490