Gå til meny

Hei kjære landsmøte

Jeg setter enormt pris på å bli spurt om å holde appell, men det har vært veldig mye for meg i det siste og derfor må jeg takke nei til noen ting, slik at jeg også får vært en mamma.

Uansett må jeg takke for all støtten fra dere. Jeg vet ikke om jeg hadde klart å stå oppreist den vanskelige perioden uten å vite at jeg har folk som dere i ryggen.

Det blir spennende å se hvordan saken går videre.Har sendt brev til helsetilsynet. For de som er interessert får dere gjerne lese brevets innhold. (attachet denne mail) Dersom de tross dette ikke vil innse at ambulansesjåførene lyver for dem, blir det demonstrasjon utenfor helsetilsynet. Ellers venter vi på avgjørelse fra spesialenheten for politisaker. Det er de som bestemmer hvorvidt det skal begjæres påtale av ambulanse-sjåførene eller ei.

Selv om jeg ikke er her fysisk, er jeg med i ånden. Jeg håper likevel dere hjelper meg å holde saken varm inntil vi har vunnet frem til rettferdighet. Tusen takk så langt og hold spiriten oppe. Det er mennesker som dere som gjør at vi har håp om et likeverdig samfunn for alle. Ikke bare for noen.

Vennlig hilsen
Kohinoor Nordberg

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490