Gå til meny

Abbas- og Fozia Butts venner og støttespillere samles utenfor Stortinget mandag 8. Juni klokken 17, for å protestere mot Utlendingsnemndas beslutning om å sende søskenparet ut etter 17 års botid i det eneste landet de kjenner.

Appellanter: Akhtar Chaudry (SV) Inger Nesvåg- seniorrådgiver for biskopen Erling Folkvord (Rødt) Rune Berglund Steen- Leder av Grenseland

Gir ikke opp!

“Dette er grovt myndighetsmisbruk”, sier bestevenn til Abbas Butt, Rajeevan Paramasivam. Det er helt utrolig at UNE har så mye makt og har anket hver gang de har tapt i retten. Hvorfor lar de det gå prestisje i denne saken? Det er grunnleggende urettferdig og svært urimelig!

“Vi gir ikke opp! De er like norske som alle andre” forteller Berit Johansson, mor til klassekamerater fra de gikk på barneskolen. Hun er overbevist om at de får bli til slutt og forteller at støttegruppen skal kjempe helt til de får bli.

“Det er noe grunnleggende galt med UNEs organisasjonsform og deres praksis. Søskenparet Butts sak er et av de verste eksemplene på hvor galt det kan gå med en slik maktstruktur” forteller Maral Houshmand, leder av Solidaritetsguppa til Abbas-og Fozia Butt SOS Rasisme.

Venner og støttespillere har brukt en måned på planlegging og mobilisering til demonstrasjonen.

Fozia og Abbas SKALBLI!

Kontakt: Maral Houshmand 94 27 71 91

Se også: http://sos-rasisme.no/uploaded_images/489-full.pdf og temaside om Abbas og Fozia Butt

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490