Gå til meny

Denne regionskonferansen er for alle lokallag i Nord-Norge. Sammen deler vi erfaringer, blir kjent med hverandre og skaffer oss bedre kunnskap for å bli enda sterkere i kampen mot rasisme.

Hva er en regionsskonferanse?

En regionskonferanse (RK) er en samling for aktivister i alle lokallag i en region. En regionskonferanse avholdes normalt 1-2 ganger i året.

På regionsskonferansene samles vi for å lære mer om rasisme og arbeidet i SOS Rasisme, møte andre aktivister fra hele landet, utveksle erfaringer og få innspill til fremtidige aktiviteter i laget.

Hovedtema: Innvandrere og kriminalitet

På denne RK’en vil vi ha “innvandrere og kriminalitet” som tema. Foruten dette vil vi ha fokus på å ha det sosialt!

Hvor mange kan komme?

Ditt lokallag har fått beskjed om hvor mange de kan sende, dette vet også din regionsansvarlige. Er du ikke aktiv i noe lokallag, ta kontakt med oss – klikk her.

Hva trenger du å ta med deg?

RK’en er på et enkelt overnattingssted, du må ta med sovepose. Det er også lurt å ta med seg varme klær til vi skal ha aksjon på byen. Skrivesaker er fint å ha til gruppearbeid og innledninger. Ellers må du ha med deg mye godt humør ?

Mat

Måltidene blir servert på skolen der konferansen er, og deltakeravgiften dekker alle måltidene. Det er egen mat for vegetarianere. Har du andre behov må du melde fra før konferansen.

Om mat på turen frem og tilbake til RK’en

Når du kommer til plassen der vi har RK så får du mat helt frem til du drar igjen. På veien frem til og tilbake fra konferanseplassen må du sjøl holde deg med mat. Som det fremgår av reiserekningsskjemaet så betaler vi ikke diett for noen som er med på RK

Rusmidler

Alle arrangementer i regi av SOS Rasisme skal være rusfrie. Folk som ruser seg vil bli vist vekk fra konferansestedet. SOS Rasisme har intet ansvar for personer som bryter denne regelen.

Fly

Nord-Norge et geografisk stort område. Fra en del steder må en derfor reise med fly. Fly er dyrt og det er heller ikke så lett å få billige billetter, vi er derfor nødt til å få inn billettbestillinger så raskt som mulig og senest fredag 29. juni. De lagene som sender inn billettbestillinger etter denne dato må sjøl dekke mellomlegget, hvis flybilletten blir dyrere.

Permisjon fra skole?

Mange må ta seg fri fra skolen denne fredagen. Vi kan søke permisjon for deg slik at du slipper å få fravær denne dagen. Last ned her

Fyll ut skjemaet og send til ØU, enten i faks: 52 71 21 62 eller i posten: SOS Rasisme, postboks 297, 5501 Haugesund, så raskt som mulig.

Kommunale støtteordninger

I mange kommuner/fylkeskommuner finnes det støtteordninger for lokale lag og grupper som ønsker å delta på kurs og konferanser. Kanskje finnes det også i din kommune. Ta kontakt med kulturkontoret der du bor.

Har du flere spørsmål?

Trenger du for eksempel påmeldingsskjema, billettbestillingsskjema og permisjonsskjema, eller har andre spørsmål, ta kontakt med ØU:

SOS Rasisme Postboks 297 5501 Haugesund tlf: 52 71 21 75 faks: 52 71 21 62 E-post: ou@sos-rasisme.no

Vi gleder oss til å se deg på RK!

Påmeldingsskjema

Meld deg på i dag!

Lokallag:
Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Sted:
Telefon:
E-post:
Fødselsdato:

Spesielle behov:


Røyker:
Vegetar:

Status:

Betaling:

Betal tidlig og spar penger!
Jeg/ vi betaler 150 kr mellom 3- 21 august til konto: 7874.05.34733
Jeg/ vi betaler 150 kr kontant på RK
Jeg/ vi må ha giro etter RK – kr. 250

Merknader:


© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490