Gå til meny

Også under dagens debatt ble Øyvind Heian møtt av en samla flokk elever som viste avsky ved å snu ryggen til Øyvind Heian. ble han møtt av at samtlige elever og lærere snudde ryggen til han og viste avsky for det han sa. NB: Øyvind Heian har lagt Norgespatriotene bak seg

- Vi har i forkant av debatten delt ut løpesedler og pratet med elever, og vi har oppfordret dem til å snu ryggen til, sier Sondre Sæbjørnsen, landsstyremedlem av SOS Rasisme.

Da leder av Norgespatriotene, Øyvind Heian, skulle holde sitt åpningsinnlegg under skoledebatten på Nøtterøy Vgs. ble han møtt av at samtlige elever snudde ryggen til.

- Det er flott å se at både elever og lærere markerer et veldig tydelig standpunkt mot Norgespatriotene og deres rasistiske politikk, sier Sondre Sæbjørnsen.

På samtlige skoler har Heian blitt møtt av elever som forrakter dem og snur ryggen til.

- Elevene ønsker ikke nazister på skolen sin, og de vi snakker med mener det er hårreisende at de i det hele tatt er invitert. Det er hårreisende at elever må mobbes og trakasseres i det som faktisk er obligatorisk undervisningstid.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490