Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 26.08.2010
Henrik Ormåsen på nytt truet på livet. Skjermdump: SOS Rasisme

4. august publiserte vi en sak om drapstrusler mot SOS Rasisme-aktivist og -ansatt Henrik Ormåsen. Nå blir han på nytt drapstruet – av samme person.

Det er på nytt administrator av facebookgruppen “SOS Rasisme – Ikke meld inn kameraten min”, Einar Hammer, som kommer med alvorlige trusler mot Henrik Ormåsen.

Einar Hammer skriver i et kommentarfelt på gruppa:

“Kan drepe deg når som helst, Henrik, jeg er våpenekspert, tar deg på 500 meter …Ormåsen. Da sitter prosjektilet mellom øya. Slutt å kall meg nazi Henrik Ormåsen – or else I go for you!”

Trusler av denne typen har gjentatte ganger kommet fra Einar Hammer og flere av medlemmene på gruppa har vist sin støtte til hans ville trusler mot antirasister som er ansatte og/eller tillitsvalgte i SOS Rasisme.

Vold og trusler er metoder som rasister og nazister alltid har brukt for å undertrykke motstand fra antirasister. SOS Rasismes aktivister vil ikke la seg skremme av drapstrusler. Vi vil fortsette å organisere motstand mot rasisme og vi vil fortsette med å peke ut hvem rasistene er for offentligheten. Truslene mot Henrik Ormåsen er på nytt meldt til Politiet.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490