Gå til meny

Alle husker vi bildet av vår kjære folkekonge Olav 5 i sportsantrekk i bussen på veg til marka der han rekker fram billettpenger til konduktøren.

Ville det vært mulig for vår konge i dag… Jeg tviler på det. Vårt tidligere gode, trygge og fredlige samfunn er i ferd med å forvitre. Enkelte barneskoler i Oslo er snart frie for etnisk norske elever. Personer som uttaler seg til TV om denne utviklingen må snakke med forvrengt stemme og sladdes foran øynene for ikke å bli gjenkjent. Utviklingen er skremmende.

Akhenaton de Leon, leder for Rådet for innvandrerorganisasjoner i Oslo, krever aldersheimer tilpasset muslimer. Og flere krav vil nok følge, bl.a. om egne skoler og sykehus o.s.v. Demokratene ønsker ikke en slik utvikling i landet vårt, men det er VI som blir beskylt for apartheid og rasisme.. I Sverige mobbes Sverigedemokratarna enda kraftigere. SOS Rasisme med gamle Pol Pot-tilhengere og andre ekstreme venstreradikalere er farlige folk. Ofte jødehatere som til og med antaster gamle damer som bare står på gata for å vise sin sympati med Israel. Vi som ønsker at Norge skal være norsk, og at våre nye medborgere skal integreres, – det er vi som blir beskyldt for rasisme og apartheid.

Sannelig ikke enkelt å forstå…

Harald Andresen, styremedl.

Demokratene Sør-Trøndelag

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490