Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 19.03.2009
Bergensjentene er sinte på nazis

Denne konferansen er for aktivister i hele landet.

Hva er en organisasjonskonferanse?

En organisasjonskonferanse (OK) er en samling for aktivister som vil sette seg ekstra grundig inn i bestemte deler av SOS Rasismes arbeidsfelt.

Organisasjonsarbeid

Denne konferansa vil ha to temaer: Organisasjonskurs og rasisme mot samene.

Denne OK’en er for deg som ønsker å jobbe aktivt for å fjerne rasismen gjennom tradisjonelt grasrotarbeid eller som ønsker å sette deg inn i situasjonen for den samiske befolkningen i Norge, og hvordan samene har blitt behandla av den norske staten historisk.

Hvor mange kan komme?

Ditt lokallag har fått beskjed om hvor mange de kan sende, dette vet også din regionsansvarlige. Er du ikke aktiv i noe lokallag, ta kontakt med oss – klikk her.

Hva trenger du å ta med deg?

OK’en er på et enkelt overnattingssted, du må ta med sovepose. Skrivesaker er fint å ha til gruppearbeid og innledninger. Ellers må du ha med deg mye godt humør ?

Mat

Måltidene blir servert på skolen der konferansen er, og deltakeravgiften dekker alle måltidene. Det er egen mat for vegetarianere. Har du andre behov må du melde fra før konferansen.

Om mat på turen frem og tilbake til OK’en

Når du kommer til plassen der vi har OK så får du mat helt frem til du drar igjen. På veien frem til og tilbake fra konferanseplassen må du sjøl holde deg med mat. Som det fremgår av reiserekningsskjemaet så betaler vi ikke diett for noen som er med på OK

Rusmidler

Alle arrangementer i regi av SOS Rasisme skal være rusfrie. Folk som ruser seg vil bli vist vekk fra konferansestedet. SOS Rasisme har intet ansvar for personer som bryter denne regelen.

Fly

Fra en del steder må en reise med fly. Fly er dyrt og det er heller ikke så lett å få billige billetter, vi er derfor nødt til å få inn billettbestillinger så raskt som mulig og senest mandag 6. april. De lagene som sender inn billettbestillinger etter denne dato må sjøl dekke mellomlegget, hvis flybilletten blir dyrere.

Permisjon fra skole?

Mange må ta seg fri fra skolen denne fredagen. Vi kan søke permisjon for deg slik at du slipper å få fravær denne dagen. Last ned her

Fyll ut skjemaet og send til ØU, enten i faks: 52 71 21 62 eller i posten: SOS Rasisme, postboks 297, 5501 Haugesund, så raskt som mulig.

Kommunale støtteordninger

I mange kommuner/fylkeskommuner finnes det støtteordninger for lokale lag og grupper som ønsker å delta på kurs og konferanser. Kanskje finnes det også i din kommune. Ta kontakt med kulturkontoret der du bor.

Har du flere spørsmål?

Trenger du for eksempel påmeldingsskjema, billettbestillingsskjema og permisjonsskjema, eller har andre spørsmål, ta kontakt med ØU:

SOS Rasisme Postboks 297 5501 Haugesund tlf: 52 71 21 75 faks: 52 71 21 62 E-post: ou@sos-rasisme.no

Vi gleder oss til å se deg på OK!

Påmeldingsskjema

Meld deg på i dag!

Lokallag:
Fornavn:
Etternavn:
Adresse:
Postnr:
Sted:
Telefon:
E-post:
Fødselsdato:

Spesielle behov:


Røyker:
Vegetar:

Status:

Betaling:

Betal tidlig og spar penger!
Jeg/ vi betaler 150 kr mellom 1- 21 april til konto: 7874.05.34733
Jeg/ vi betaler 150 kr kontant på OK
Jeg/ vi må ha giro etter OK – kr. 250

Merknader:


© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490