Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 23.07.2011
Knus fascismen! Foto: SOS Rasisme

SOS Rasisme er sterkt preget av gårsdagens hendelser. Et slikt angrep kjennes i magen. Handlingen på Utøya kjennes ufattelig nær for alle som har deltatt på arrangementer i barne- og ungdomsorganisasjoner.

Et angrep som dette er skremmende, og det skaper frykt. Det som vi så i går i Oslo og på Utøya er en type fascistiske aksjoner som vi blant annet kjenner fra bomber planta på jernbanestasjoner i Italia og mot bygninger i USA. Ved å skape denne frykten skaper de splittelse mellom mennesker som burde stå sammen.

La ikke den eller de som står bak dette angrepet oppnå dette.

Etter Benjamin-drapet i 2001 så vi en folkelig mobilisering uten like i etterkrigstidas Norge. Men vi så også at frykten blant ungdommer på Holmlia i Oslo hang igjen i flere år. “Ta vare på hverandre” blir gjentatt i denne situasjonen. Det må vi fortsette å gjenta i årene som kommer.

Den pågrepne har spredd sitt hat på internett. Han er ikke alene. I en årrekke har muslimhatet fritt florert i avisenes debattspalter, på Facebook, blogger og andre sosiale medier.

Dette rasistiske hatet mot muslimer, andre minoriteter og landets politiske ledelse har fått næring av en stadig mer rasistisk og islamkritisk offentlighet i kjølvannet av terrorangrepet i New York 11. september 2001. Vi har også sett at hat mot innvandrere og muslimer og snakk om den såkalte kampen mellom sivilisasjonene har blitt akseptert i det offentlige Norge.

Gjennom nettsteder som document.no har de spredd ut hatet sitt og oppildnet hverandre. Anders Behring Breivik er ikke alene, selv om det skulle vise seg at han har gjennomført dette alene eller med liten hjelp.

Denne rasismen har uforstyrret kunnet utvikle seg mens ansvarlige meningsbærere og offentlige instanser – media, politikere og politiet – har sett en annen vei. Dette rasistiske hatet har putret og vokst i den fascistiske, muslimhatende heksegryta, og 22. juli 2011 eksploderte det i Oslo sentrum. Mørkets hjerte grep om seg på Utøya og viste sitt sanne, bestialske ansikt.

La oss møte dette angrepet med å kjempe for et inkluderende samfunn, uten rom for hat mot andre folkegrupper.

Det finnes noen grupper som har mer grunn til å gå i seg sjøl enn andre, vi tenker her på Frp. Innleggene til Breivik på document.no viser dette, vi gjengir alle hans innlegg her

Fra dette dokumentet siterer vi:

Dette har vist seg å være svært suksessrikt noe som forklarer hvorfor moderne kulturkonservative bevegelser/partier som bruker Vienna School of Thought er så vellykkede: FrP, Geert Wilders, dokument og mange andre.

Jeg har selv jobbet flere år for FrP og kan garantere deg at FrP hadde hatt mindre enn 10% oppslutning om de ikke hadde valgt Vienna School of Thought som ideologisk grunnlag.

Jeg anbefaller alle også på det sterkeste å utvide Facebook nettverkene deres, bruk den daglige kvoten på 50 invitasjoner til å knytte kontakter med Briter, Franskemenn, Svensker etc. Bli med i grupper som SIOE – Stop Islamisation of Europe, Against multiculturalism, bli med i FrP om ikke annet:)

Jeg var aktiv Oslo FrP/FpU i de første 6-7 år (i den kulturkonservative + laissez faire kapitalistiske/liberalistiske campen) og bidro til FrPs suksess før jeg stoppet.

De neste 20 årene MÅ vi jobbe hardt for å gjenvinne kontrollen av i alle fall 5 viktige NGOer. Det at FrP har blitt stuerent gjør denne oppgaven enklere.

1. Få på plass en kulturkonservativ avis med nasjonal distribusjon (som vil bli den eneste avisen som kommer til å støtte FrP om 4 år). For tro meg, FrP kommer til å bli sabotert og torpedert ved hvert eneste valg (en velgerskare på 35% blir “skremt” ned til 20%).

Hvis FrP er interessert vil det eneste realistiske alternativet bli å fisjonere ut Fremskritt redaksjonen (Arbeiderbladet/Dagsavisen scenarion).

Dette valget og dets dekning beviser en gang for alle at vi ikke kan leve uten et landsomfattende talerør. Dette er vi alle enige om (FrP/Fremskritt redaksjonen inkludert). Dette dreier seg kun om vilje og et par personer som tar initiativ.

Jeg kjenner mange i FrP og vet at det er sterke krefter der som ønsker å utvikle “Fremskritt”, FrPs avis. Jeg vet også om flere kulturkonservative investorer.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490