Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 04.09.2011
Magnar Tanem angriper antirasister med stokk. Foto: SOS Rasisme

Den fredelige demonstrasjonen lørdag 3. september endte med fysiske angrep fra nestleder og førstekandidat i Oslo for Kristent Samlingsparti, Magnar Tanem.

Lørdag kl. 13.00 var SOS Rasisme på plass for å demonstrere mot det rasistiske Kristent samlingsparti.

- Ingen rasister i våre gater, ropte demonstrantene fra SOS Rasisme foran valgboden til partiet, og holdt paroler med slagordene “Beskytt Norge mot fascisme og muslimhat” og “Ingen rasister i valgkampen”.

Det var da Magnar Tanem gikk til fysisk angrep på SOS Rasismes aktivister.

Dette er et fysisk angrep, og man ser tydelig at han presser planken opp mot strupen på enkelte aktivister. De som ble utsatt for dette, kommer til å anmelde det, og vi oppfordrer folk på gata til å vise motstand mot det rasistiske partiet.

Kamp mot rasisme i valgkampen

Dette er noen av partiuttalelsene som får SOS Rasisme til å reagere:

  • Globalisering og multikulturelt samfunn betyr at muslimene er i flertall i Europa i 2050. Denne folkemakten vil de garantert bruke til å innføre sharialover i hele regionen. En muslim som svikter dette blir utstøtt og henrettet. Systemet blir mer autoritært enn Nazi-Tyskland.
  • Øya Manhattan er for første gang i nyere historie truet av orkan. 25. juni i år vedtok delstatssenatet i New York å legalisere homofile ekteskap. Dette er Guds svar…
  • Årsaken til at Guds velsignelse nå er i ferd med å forsvinne, er at Arbeiderpartiet siden 1978, da den antikristne Fosterdrapsloven ble vedtatt, sakte men sikkert har avkristnet Norge. Høy innvandring fra ikkevestlige land […] innføring av ekteskap for lesbiske og homofile […] er årsaker til at Herren nå er i ferd med å trekke sin velsignelse over Norge tilbake.

Magnar Tanem har – i likhet med Anders Behring Breivik – vært medlem av den dypt muslimhatende, rasistiske organisasjonen Norwegian Defence League.

Vi demonstrerer for å vise motstand mot rasismen som Kristent Samlingsparti sprer. Partiet er rasistisk og homohatsk, og hvis vi skal få bukt med rasismen må vi konfrontere den.

De opererer med en teori om at muslimene ønsker verdensherredømme, og at flyktninger konspirerer for å overta makta i landet vårt. Dette er den såkalte teorien om Eurabia, som var bakteppet til den fascistiske terroren 22.juli.

Kamp mot organisert rasisme, også i valgkampen

SOS Rasisme har advart mot vold fra de muslimhatende gruppene. Det er på tide å ta et oppgjør med den muslimhatende rasismen som har fått florere.

Terroristen var ikke aleine om disse idéene, og han vokste ikke fram i et drivhus. Hatet hans vokste fram i et ekstremt rasistisk klima som hater muslimer og som forbereder seg på krig. Slike grupper finnes fortsatt, og når de får stå på stand får de rekruttere nye mennesker.

For å få bukt med rasismen må vi konfrontere den – der vi jobber, der vi bor og der vi går på skole. De rasistiske organisasjonene forsvinner ikke så lenge de uhindra får rekruttere, for enn så lenge vil de sakte men sikkert vokse med en og to personer om gangen.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490