Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 23.09.2011

I Horten skal det være hengt opp plakater i SOS Rasismes navn hvor det oppfordres til drap på en avbilda person. Organisasjonen tar på det sterkeste avstand fra dette.

- Dette er gjort for å sverte oss og kampen mot rasisme og nazisme. Det sier regionsansvarlig for SOS Rasisme i Vestfold, Jan Erik Skretteberg.

Aktivister fra Horten SOS Rasisme gikk i går over hele sentrum for å lete etter plakatene. Skretteberg forteller at de ikke fant en eneste av disse plakatene. Han har i dag arbeidet for å finne ut om politiet kan opplyse om hvor disse plakatene er funnet, uten at dette har lyktes.

- Disse plakatene skal vekk. Vi vil ikke la oss sverte av meningsmotstandere som foretar seg slike ting for å skade oss. SOS Rasisme er en ikke-voldelig organisasjon og tar på det sterkeste avstand fra slike uttalelser. Rasisme kan ikke bekjempes med vold, men med mobilisering av alle gode krefter for å vise motstand mot rasisme og nazisme, avslutter Skretteberg og sier at de gjerne bistår politiet for å finne de skyldige.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490