Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 05.09.2012

Kim Kopperud og Mikkel Frostad sier i Dagbladet 5. september at de har dumpet SOS Rasismes eiendeler i en bekk i skogen.

Påstandene om at de har gjort dette på ordre eller med oppmuntring fra noen i organisasjonen er blank løgn.

Vi finner det også svært lite troverdig at papirer har holdt seg i vannet siden juni. Hele saken ser svært arrangert ut.

Fredag 31. august var Mikkel Frostad på kontoret til SOS Rasisme i Oslo for å rydde og vaske et kontor etter seg. I etterpåklokskapens lys burde noen ha fulgt med under hele denne prosessen.

Han bar ut minst en søppelsekk med det vi trodde var søppel eller private eiendeler, men som vi nå mistenker var permer og papirer som var våre. I to uker har han også latt være å levere tilbake en PC som tilhører oss. Er det denne som nå ligger i en bekk?

Dette er en surrealistisk opplevelse for oss. Det er vanskelig å sette seg inn i tankegangen til Frostad og Kopperud. Vi har heller ikke fått en eneste forespørsel fra Dagbladet med mulighet til å svare på deres spesielle påstander.

Frostad og Kopperud arbeider nå tett sammen med Bård Frantzen, som også har kommet med liknende løgnhistorier i Dagbladet. Han ble kastet ut av SOS Rasisme etter å ha bedt ei jente om å begå sjølmord. Han varslet hevn og få dager senere fortalte han rene løgnhistorier i Dagbladet. Nå følger Frostad og Kopperud hans eksempel. Det er trist å se hvor lavt det er mulig å synke.

Her er det klart grunnlag for klager til Pressens Faglige Utvalg. Frostad og Kopperud vil også bli anmeldt for tyveri, skadeverk og brudd på Forurensningsloven.

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490