Gå til meny

Onsdag 19.september ble det disket opp med foredrag, pizza, brus og workshop på L54 i Sandnes, i regi av Sandnes SOS Rasisme – og med foredragsholder og forfatter Eli Sol Vallersnes.

Sandnes seminar

Det var 10-15 medlemmer av SOS Rasisme som møtte opp, og selv om det var en liten gjeng hadde vi det kjekt og lærerikt sammen.

Etter foredraget om EUs yttergrenser hadde vi en pause med pizza og brus. Så fortsatte vi med et workshop som Eli Sol hadde forberedt. Her fikk vi alle plakater og bilder fra foredraget hennes. Vi skulle skrive en tekst, enten personlig, fakta, eller en oppdiktet historie om bildet, eller hva som måtte komme over oss.

Disse plakatene henger nå oppe til utstilling ved ungdomskafeen på L54. Så alle som hadde lyst til å delta, men ikke fikk det med seg, kan bare ta turen innom L54, så kan dere titte litt der!

Ellers er det bare å ta kontakt med V. Sandro Y. Vetrhus dersom du har lyst å bli aktiv i SOS Rasisme i Sør-Rogaland (alt sør for Haugesund) i kampen mot urettferdighet og for likestilling i samfunnet!!