Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 04.04.2011
Demonstrasjon mot SIAN

Den rasistiske organisasjonen bruker rein løgn i nok et forsøk på å trakassere muslimer og innvandrere.

På sine nettsidene sine har SIAN nå et toppoppslag med overskriften: “Islam og voldtekt i Sverige”. Her forteller de om et brutalt mord og voldtekt av ei svensk kvinne på 27 år i Gøteborg.

Organisasjonen legger dette frem slik:

Sverige opplever å ligge på verdenstoppen i antall anmeldte voldtekter. Noen hevder at dette skyldes at Sverige har en kombinasjon av stor innvandring fra islamske land, at Sverige nekter å gå inn i problematikken med at følgere av islam er overrepresentert på voldtektsstatistikken og at islam tillater sine følgere å voldta barn, slaver og ikke-muslimer. Les denne helt spesielle og opplysende artikkel av Sindre Rudshaug.

Kvinnen på 27 år heter Elin Krantz, om mannen som politiet har tatt ut tiltale mot skriver Expressen følgende:

DEN MISSTÄNKTE 23-åringen är från Etiopien, gift och har två minderåriga barn. Paret träffades i Italien där hustrun var på semester. Paret gifte sig i USA och även där är barnen födda. Mannen kom till Sverige i september 2009 från USA. Då hade hustrun och barnen redan bott här ett tag. I Sverige har 23-åringen studerat. Han har uttryckt vilja att utbilda sig till bilmekaniker. Mannen är kristen protestant.

Vår uthevning. Sitatet er henta herfra.

Mannen er med andre ord fra Etiopia, som har over 60 % kristne, han er sjøl en kristen protestant. Det er bare DNA fra den 23 år gamle kristne protestanten som finnes på mordofferet, men rettsaken er altså ikke påbegynt. Uansett så er det sånn at ingen burde mene at det var mannens protestantisme som var årsaken til at han voldtok og myrdet Elin, hvis mannen hadde vært muslim så hadde dette heller ikke vært grunnen.

Det typiske i denne saken er at SIAN ikke går av veien for sjøl de villeste løgnene for å forsøke å reise en bølge av hat mot muslimer. De bruker akkurat de samme metodene som nazistene brukte for å stemple jødene før andre verdenskrig.