Gå til meny
Publisert av SOS Rasisme 12.05.2011
Megafon   Foto: Nicolaj Roos

Vi får gjensyn med Gatas Parlament og Megafon på 17. mai for alle i Kubaparken i Oslo i år. På temasiden for 17. mai for alle samler vi info om arrangementene i Oslo, Bergen og Trondheim.

Program:

  • 15.00 – 15.45 Mark Steiner & His Problems
  • 16.15 – 17.00 Alex y Su Grupo
  • 17.30 – 18.15 Gatas Parlament
  • 18.40 – 19.20 Megafon
  • 19.45 – 20.15 The Shitsez

17. mai for alle barna

Mark Steiner
I etterkant av sin utvandring fra New York, har Mark Steiner blitt en dyster legende i Oslos musikalske undergrunnsmiljø. Han byr på melankolsk, stemningsfull rock med singer/songwriter-aner i det som omtales som det musikalske motstykket til en slitt brun pub.
 
Alex ander  Fernandez
Alexander Fernandez er født på Cuba og er utdannet vokalist og perkusjonist. Han har spilt med ledende salsaband på Cuba og har vært aktiv musiker i Oslo siden 1997. I Norge har han markert seg med rikskonsertturneer og plateutgivelse og som musiker på Ari Behn og Märtha Louises bryllup.
 
Gatas Parlament
Vi er glade for å ha med våre venner fra Gatas Parlament , som i den siste tiden har gjort seg bemerket i den kommersielle underholdningsverdenen. Hiphop-gruppa kan lokke med gamle og nye slagere, og i lys av deres opptredner på 17. Mai for alle tidligere år forventer vi mye liv og god stemning.
 
Megafon   Foto: Nicolaj Roos
Nest siste er et gjensyn fra i fjor – de nordiske «elektrosigøynerne» Megafon. Bandet henter sin inspirasjon fra Orienten, Balkan og Norden. De uttrykker seg igjennom heftige beats med plass til vill dans og store følelser.
 
The Shitsez
The Shitsez avslutter festen med energisk musikk i brytningspunktet mellom electronica, rock og pop-punk.