Gå til meny

Vi har laget en liten side med skjemaer for nedlastning til bruk i SOS Rasisme-sammenheng. Gi oss beskjed dersom du kommer på flere vi trenger.

Skjemaene er i pdf-format. Dette er et såkalt plattformuavhengig format hvor dokumenter ser ut slik vi som har laget dem ønsker at de skal se ut.

For å lese dokumentene må du bruke et program som heter Adobe Acrobat. Programmet er gratis og kan hentes ned her: adobe.no/products/acrobat/readstep.html Programmet anbefales på det sterkeste. Det er svært vanlig, så du får nok uansett bruk for det om ikke så lenge. Er du usikker på om du har Acrobat kan du prøve å trykke på pekeren til ett av skjemaene, så finner du det raskt ut.

Billettbestillingsskjema

Til bruk for konferanser, Landsstyremøter, Landsmøter og mye mer.

Skriv ut, fyll inn feltene, signer det og send eller faks det til Økonomiutvalget (adresse og faksnummer står på skjemaet.

Permisjonssøknad

Trenger du permisjon fra skolen for å delta på konferanser eller lignende i SOS Rasisme? Dette kan du helt sikkert få, bare fyll ut skjemaet og send det til Økonomiutvalget. Skriv ut skjemaet, fyll ut feltene du skal fylle ut og signer det. Send eller faks det til Økonomiutvalget (adresse og faksnummer står på skjemaet).

Verveskjema

Verveskjemaer til bruk for store vervejobber. Dette kan bestilles fra Materiellskjemaet vårt

Årsrapportskjema for 2010

Skal fylles ut av alle lokallag. Kanskje har dere allerede gjort det, hvis ikke oppfordrer vi til å avholde et årsmøte med en gang, så dere får det unnagjort. Ta kontakt med et av våre kontorer i Oslo eller Haugesund for hjelp dersom dere trenger det.

Har du ennå ikke fyllt ut årsrapportskjema for 2009? Fyll det ut nå:

© 2013 SOS Rasisme

SOS Rasisme Arbeidsutvalget       SOS Rasisme Økonomiutvalget
        Strandgata 71, 5528 Haugesund
E-post:au@sos-rasisme.no       Tlf: 52 71 21 75
Nytt nr: 479 45 490